Agenda

Nijmeegse Vierdaagse, vanaf 08:00 uur

Sinds een aantal jaar, komen de lopers van de 50km weer door het centrum van Huissen. Het Moment staat vanaf 08:00 uur weer paraat voor "kijker & loper". Met natuurlijk een lekkere kop koffie en live muziek! Lees meer »

Het Groot Huissens Bier Diner van 16:00 - 18:30 uur

Zet deze datum vast in uw agenda! We gaan iets unieks doen op het Museumplein. We combineren het beste van 2 zaken. Bier van Het Moment en eten van Bar Lekker. We gaan verschillende bieren combineren met gerechtjes, hierbij zoeken we naar mooie combinaties. Lees meer »

Huissense Avond, Live Piano & Co en Peter Sluiter van 18:00 uur - 23:00 uur.

Inmiddels een super gezellige avond geworden bij cafe Het Moment. Alles staat al in de stijl van de Huissense Dag en daar wordt door Piano & Co dankbaar gebruik van gemaakt. In een iets intiemere sfeer lijkt het al verdacht veel op dinsdag! Lees meer »

Huissense Dag, van 08:00 - 01:00 uur.

Op Huissensedag, zorgt “Café Het Moment op het Museumplein” voor een verrassend en spetterend programma. Vanaf 13:00 uur speelt Peter Sluiter oude hits en nummers uit de top 40, met zijn brede repertoire en jaren lange ervaring zorgt hij voor de perfecte sfeer! Vanaf 16:30 - Lees meer »

Kermis in Het Moment 20 t/tm 25 september

Lees meer »