Agenda

Dans Moment: Hans Dans, van 21:00 - 01:00 uur.

DJ Kinki Sminki draait de lekkerste soul, disco, funk, rap, hiphop, r&b, house, dance en hits! Lees meer »

Live: New Sensation, vanaf 22:00 uur.

Met veel energie en passie worden bekende pop-en rockcovers gespeeld. Van Golden Earring tot Kings of Leon, van Lenny Kravitz tot Go Back to the Zoo, van the Cult tot U2. Ook een nederlandstalig rockblok ontbreekt niet! Lees meer »

Start Carnavalsseizoen, van 13:00 - 17:00 uur

Ook dit jaar zal de opening van het Huissens carnaval op de 11e van de 11e van start gaan. Optredens van diverse artiesten in Het Moment en op het Museumplein. Lees meer »

6 jaar Hans'Dans! vanaf 21:00 uur.

Jaha! Alweer zes jaar Hans'Dans in Café Het Moment. Destijds bedacht als dansavond voor oudere jongeren, een tijd lang Kinki Sminki's Tune of the Day D.A.N.C.E. geheten en verworden tot dé uitgaansavond op de vrijdag in Huissen (en omgeving!) voor jong én oud: Da Lees meer »

Bierproeverij, vanaf 17:00 uur.

We tappen weer zeer bijzondere bieren, die nooit eerder in Het Moment zijn geschonken. De bieren zijn zoals gebruikelijk van de tap, en u kunt ze op uw eigen tempo proeven. Natuurlijk met bijpassende hapjes. De kosten bedragen € 26,50 per deelnemer. D Lees meer »

Huissen bij Kaarslicht, vanaf 20:00 uur live 5 Decades Down.

De 13e Editie van Huissen Bij Kaarslicht. Tijdens dit sfeervolle evenement treedt in Het Moment 5 Decades Down op. 5DD speelt het beste uit 50 jaar pop en rockmuziek. Tijdens een avondvullende show zullen nummers langskomen van de Beatles, Rolling Stones, Bon Jovi, maar o... Lees meer »

5e editie Chouffe avond, aanvang 20:30 uur.

Jaarlijkse Chouffe Fest. Tijdens dit lustrum verandert Het Moment in Het Chouffe Chalet. En uiteindelijk de gasten ook. We tappen de bieren van Brasserie d'Achouffe en bij elk bier krijgt u een onderdeel van het Chouffe pak! Natuurlijk met bijpassende muziek! Lees meer »

Cafe het Moment

Welkom op de website van Café Het Moment. Het Moment is een fris bruin café, met veel verschillende activiteiten en bestaat alweer 19 jaar. Het is gelegen in het centrum van Huissen en bestaat uit een café en zaal. Je kan er terecht voor een lekkere kop koffie, een goed glas wijn of een van de 150 verschillende bieren. Op deze site vind je meer informatie over ons en kan je de agenda bekijken voor het programma.

Recordings

Tijdens “Het Moment” recordings spelen muzikanten uit de regio een voor hun belangrijk nummer. Het idee is ontleend aan Johnny Cash, die op zijn 'American Recordings' ook een aantal covers speelde, variërend van Leonard Cohen tot Depeche Mode.

Meer recordings