Agenda

Dans Moment met Hans'Dans! van 21:00 - 01:00 uur.

Lees meer »

2e Paasdag live: Delta Rock, vanaf 17:00 uur

Maandag 2e Paasdag speelt 5-mans formatie Delta Rock. Het repertoire is een afgewogen mix van stevige nummers uit de '60-er en '70-er jaren, met daarnaast ook muzikale uitstapjes naar de betere nummers uit de '50-er en '80 / '90-er jaren. Lees meer »

Leve de Koninck!

Al 20 jaar op tap in Het Moment. Dat is wel heel bijzonder. Vanaf de opening in 1999 tappen we de Koninck. Toen als een van de weinige speciale bieren naast het pils. Deze dag vieren we deze mijlpaal, een dag voor de verjaardag van onze Nederlandse Koning. Lees meer »

Koningsdag live: Seven Days Music, geopend vanaf 12:00 uur.

Seven Days Music speelt pakkende nummers en swingende medleys. Deze 6-mans coverband bestaat onder andere uit een charmante zangeres en stoere zanger. De muziek varieert van Dance naar Rock, van Fout naar Goud en van de Nederpop-medley naar de Abba-medley. Lees meer »

"Hosenhym avond", vanaf 20:00 uur

De avond staat in het teken van het 3-jarig bestaan van het Huissense bier Hosenhym. Er wordt deze avond een nieuw bier gelanceerd. Ook wordt de cheque uitgereikt aan het goede doel en wordt het nieuwe doel bekend gemaakt. Lees meer »

Hemelvaartsdag, Rockstreet vanaf 15:00 uur.

Dit jaar organiseert TLH presents voor de derde maal ROCKSTREET. Deze promotors van (live) rock muziek in Huissen hebben besloten om ook dit jaar dit evenement te laten plaatsvinden! Op Hemelvaartsdag (30 mei a.s.) staan er op vier puike bands in even zovele horecazaken. Lees meer »

2e Pinksterdag geopend vanaf 13:00 uur.

Voorbeeld tekst. Lees meer »

Back to the Music: van 14:00 - 20:00 uur.

Buiten op het "Museumplein" speelt de super swingende band Club Soda. Swingende seventies Soul, dampende Funk, vrolijke eighties, Disco, bruisend Zuid Amerikaans, Rock (n Roll), Hollandse pop maar natuurlijk ook de actuele Top 40. Lees meer »

Doortocht Nijmeegse Vierdaagse, vanaf 08:00 uur

Al een aantal jaar, komen de lopers van de 50km weer door het centrum van Huissen. Het Moment staat vanaf 08:00 uur weer paraat voor "kijker & loper". Met natuurlijk een lekkere kop koffie en live muziek! Lees meer »

Bier Diner op Museumplein van 16:00 - 18:30 uur.

We combineren het beste van 2 zaken. Bier van Het Moment en eten van Bar Lekker. We gaan verschillende bieren combineren met gerechtjes, hierbij zoeken we naar mooie combinaties. Het is buiten en bij elke gang wordt er een uitleg gegeven. Lees meer »

Cafe het Moment

Welkom op de website van Café Het Moment. Het Moment is een fris bruin café, met veel verschillende activiteiten en bestaat alweer 20 jaar. Het is gelegen in het centrum van Huissen en bestaat uit een café en zaal. Je kan er terecht voor een lekkere kop koffie, een goed glas wijn of een van de 150 verschillende bieren. Op deze site vind je meer informatie over ons en kan je de agenda bekijken voor het programma.

Recordings

Tijdens “Het Moment” recordings spelen muzikanten uit de regio een voor hun belangrijk nummer. Het idee is ontleend aan Johnny Cash, die op zijn 'American Recordings' ook een aantal covers speelde, variërend van Leonard Cohen tot Depeche Mode.

Meer recordings