Agenda

Ouderwetse Kermis, live Sowieso, vanaf 13:00 uur.

We starten "de ouderwetse Kermis" met Sowieso. Dit top kermis duo is een begrip in de regio! Lees meer »

Ouderwetse Kermis met Prijsdansen, live Sowieso, vanaf 13:00 uur.

Na het succes van vorig jaar speelt nu ook op dinsdag Sowieso. Met hun ervaring, enthousiasme en brede repertoire zorgen zij voor een gezellige kermis. Tijdens deze middag is er ook weer Prijsdansen! Lees meer »

Bo(c)kbierproeverij, vanaf 17:00 uur

Deze avond kunt u genieten van de lekkerste bo(c)kbieren! Na de gezellige avond van vorig jaar gaan er dit keer 5 andere fusten van andere brouwerijen onder de tap en kunt u op uw eigen tempo de bo(c)kbieren proeven, dit alles onder het genot van bijpassende hapjes. Lees meer »

6e editie Chouffe Weekend 6 & 7 december.

Jaarlijkse Chouffe Fest. Tijdens deze 6e editie verandert Het Moment in Het Chouffe Chalet. En uiteindelijk de gasten ook. We tappen de bieren van Brasserie d'Achouffe en bij elk bier krijgt u een onderdeel van het Chouffe pak! Natuurlijk met bijpassende muziek! Lees meer »

Huissen bij Kaarslicht, vanaf 20:00 uur live 5 Decades Down.

De 14e Editie van Huissen Bij Kaarslicht. Tijdens dit sfeervolle evenement treedt in Het Moment 5 Decades Down op. 5DD speelt het beste uit 50 jaar pop en rockmuziek. Tijdens een avondvullende show zullen nummers langskomen van de Beatles, Rolling Stones, Bon Jovi, maar o... Lees meer »