Agenda

Dans Moment: Hans Dans, van 21:00 - 01:00 uur.

DJ Kinki Sminki draait de lekkerste soul, disco, funk, rap, hiphop, r&b, house, dance en hits! Lees meer »

Vleiskeure' met live Peter Sluiter, vanaf 20:00 uur.

Traditioneel begint donderdagavond om 19:00 uur het Vleiskeure. Na een rondje Vleiskeure in het centrum van Huissen zorgt Peter voor een leuke avond. Zo komen de meest uiteenlopende genre's voor in het repertoire. Lees meer »

Dans Moment met Hans Dans, vanaf 21:00 uur.

Lekker de voetjes van de vloer! De avond is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van cafe Het Moment. Hans’ Dans draait vanaf 21:00 uur de beste dansplaatjes Lees meer »

Kermis Matinee met Piano & Co, vanaf 15:00 uur

Ieder verzoekje wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show. Deze unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krij... Lees meer »

Ouderwetse Kermis, live Sowieso, vanaf 13:00 uur.

We starten "de ouderwetse Kermis" met Sowieso. Na 10 jaar is dit top kermis duo met de kermis weer terug in Het Moment! Lees meer »

Ouderwetse Kermis met Prijsdansen, live Sowieso, vanaf 13:00 uur.

Na het succes van vorig jaar speelt nu ook op dinsdag Sowieso. Met hun ervaring, enthousiasme en brede repertoire zorgen zij voor een gezellige kermis. Tijdens deze middag is er ook weer Prijsdansen! Lees meer »

Bo(c)kbierproeverij, vanaf 17:00 uur

Deze avond kunt u genieten van de lekkerste bo(c)kbieren! Na de gezellige avond van vorig jaar gaan er dit keer 5 andere fusten van andere brouwerijen onder de tap en kunt u op uw eigen tempo de bo(c)kbieren proeven, dit alles onder het genot van bijpassende hapjes. Lees meer »