Agenda

Back to the Music: van 14:00 - 20:00 uur.

Buiten op het "Museumplein" speelt de super swingende band Club Soda. Swingende seventies Soul, dampende Funk, vrolijke eighties, Disco, bruisend Zuid Amerikaans, Rock (n Roll), Hollandse pop maar natuurlijk ook de actuele Top 40. Lees meer »

Nijmeegse Vierdaagse, vanaf 08:00 uur

Sinds een aantal jaar, komen de lopers van de 50km weer door het centrum van Huissen. Het Moment staat vanaf 08:00 uur weer paraat voor "kijker & loper". Met natuurlijk een lekkere kop koffie en live muziek! Lees meer »

Het Groot Huissens Bier Diner van 16:00 - 18:30 uur

Zet deze datum vast in uw agenda! We gaan iets unieks doen op het Museumplein. We combineren het beste van 2 zaken. Bier van Het Moment en eten van Bar Lekker. We gaan verschillende bieren combineren met gerechtjes, hierbij zoeken we naar mooi combinaties. Lees meer »

Huissense Avond, Live Piano & Co en Peter Sluiter van 18:00 uur - 23:00 uur.

Inmiddels een super gezellige avond geworden bij cafe Het Moment. Alles staat al in de stijl van de Huissense Dag en daar wordt door Piano & Co dankbaar gebruik van gemaakt. In een iets intiemere sfeer lijkt het al verdacht veel op dinsdag! Lees meer »

Huissense Dag, van 08:00 - 01:00 uur.

Op Huissensedag, zorgt “Café Het Moment op het Museumplein” voor een verrassend en spetterend programma. Vanaf 13:00 uur speelt Peter Sluiter oude hits en nummers uit de top 40, met zijn brede repertoire en jaren lange ervaring zorgt hij voor de perfecte sfeer! Vanaf 16:30 - Lees meer »

Kermis in Het Moment 20 t/tm 25 september

Lees meer »