Agenda

Dans Moment: Hans Dans, van 21:00 - 01:00 uur.

DJ Kinki Sminki draait de lekkerste soul, disco, funk, rap, hiphop, r&b, house, dance en hits! Toegang vanaf 18 jaar. Lees meer »

Delta Rock en Het Moment samen 50 jaar! vanaf 20:00 uur

30 jarig Jubileum DeltaRock en 20 jaar Café Het Moment. Ofwel samen 50 jaar. Op zaterdagavond 26 januari 2019 vieren we deze jubilea samen in Het Moment. Rock&Lol van de bovenste plank! Toegang gratis. Lees meer »

Live: Slamm, vanaf 21:30 uur

Slamm is een band van zes muzikanten; met twee fantastische lead singers! Energie, plezier en muzikale ervaring spat van het podium af. Soms is het die foute eighties hit of een vette rocksong. Soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je kop krijgt. Lees meer »

Bierproeverij, vanaf 17:00 uur.

We tappen weer zeer bijzondere bieren, die nooit eerder in Het Moment zijn geschonken. De bieren zijn zoals gebruikelijk van de tap, en u kunt ze op uw eigen tempo proeven. Natuurlijk met bijpassende hapjes. De kosten bedragen € 26,50 per deelnemer. D Lees meer »

Dans Moment: Hans Dans, van 21:00 - 01:00 uur.

Lees meer »

Nostalgisch Carnaval, aanvang 20:41 uur.

Die aovond wör ‘t carnaval alvas’ opgeräökeld en wör ‘t 3e Räökeliezer ütgereik’. Vanaf 20:41 uur. Lees meer »

3 Dolle Dagen!

Zondag 3 maart t/m dinsdag 5 maart. Lees meer »

Dans Moment met Hans Dans, vanaf 21:00 uur.

Lekker de voetjes van de vloer! De avond is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van cafe Het Moment. Hans’ Dans draait vanaf 21:00 uur de beste dansplaatjes Lees meer »

St. Patrick's Day in Het Moment, van 15:00 - 19:00 uur.

Het weekend van St. Patricks Day, volledig in Ierse Stijl met Ierse muziek en naturlijk Guinness! De 3 mans formatie Croi staat voor een ongedwongen en humoristische show. Ze spelen vooral meezingers van de Dublinner's afgewisseld met jigs en reels. Lees meer »

Cafe het Moment

Welkom op de website van Café Het Moment. Het Moment is een fris bruin café, met veel verschillende activiteiten en bestaat alweer 19 jaar. Het is gelegen in het centrum van Huissen en bestaat uit een café en zaal. Je kan er terecht voor een lekkere kop koffie, een goed glas wijn of een van de 150 verschillende bieren. Op deze site vind je meer informatie over ons en kan je de agenda bekijken voor het programma.

Recordings

Tijdens “Het Moment” recordings spelen muzikanten uit de regio een voor hun belangrijk nummer. Het idee is ontleend aan Johnny Cash, die op zijn 'American Recordings' ook een aantal covers speelde, variërend van Leonard Cohen tot Depeche Mode.

Meer recordings